HYVÄÄ JOULUA JA SIUNATTUA UUTTA VUOTTA 2020

Patikkamatka keväällä 2020- täynnä- peruutuspaikat mahdollisia

Ensi kevään patikkamatka on edellis vuosista poiketen parisen viikkoa aikaisemmin, maaliskuun ensimmäisellä viikolla, 28.2.-7.3.2020

Tiberiaassa teemme vaelluksia aluksi kahtena päivänä ja Jerusalemissa sitten on mahdollisuus kuljeskella mielenkiintoisia paikkoja monen päivän ajan joko omin päin, pienemmissä ryhmissä tai matkanjohtajan opastuksella.

Mm.Jerusalemin temppelivuori ( erityiset sisäänpääsyajat ), Itkumuuri, Vanha kaupunki, vierailu Hurvan synagoogan katolla, Temppeli-instituutti,Öljymäki, Beetfage, Yad Vashem,  Mea Shearim ortodoksijuutalaisten kaupunginosa, Länsi-Jerusalemin kävelykadut, Lähestysseura, Kristittyjen Siionistien museo, Jerusalemin kaupungin museo, muurikävely, Mahame Yehuda, juutalaistori.Zionin vuori. Mahdollisesti Hebron ( Makpelan luona ) tai Betlehem, jos mahdollista. Daavidin kaupunki ja Ylösnousemuskirkko Öljymäellä ym.

Vaikka hotellit ovat vain kolmen tähden hotelleja, niiden sijainti on erinomainen. Tiberiaassa hotelli Dona Gracia on ydin keskustassa.

Jerusalemissa hotelli Gate  katso linkistä

https://www.jerusalemgatehotel.com/gallery

Jaffakadun varrella Jerusalemin hienon ratikkalinjan vieressä.

Nyt on siis mahdollisuus tutustusta kerrankin Kultaiseen Jerusalemiin kunnolla ja silti matkan aikana nauttia Galilean vehreydestä. Ryhmällä oma bussi käytössä siirrossa Jerusalemiin  sekä viimeisenä päivänä. Se antaa mahdollisuuksia omaan ohjelmaan ilman merkittäviä lisäkustannuksia. Mahdollisesti joitakin sisäänpääsymaksuja.

Jerusalemissa voi kulkea paikasta toiseen patikoiden, ratikalla tai paikallisbusseilla ja omaankin ohjelmaan on tietysti mahdollisuus.

Jos olet lähdössä mukaan, tuo toiveesi erityisesti Jerusalemin ja siirtopäivän osalta matkanjohtajan tietoon, jolloin se voidaan ottaa huomioon ohjelmaa suunnitellessa.

Ilmoittaudu matkanjohtajalle tai kysy lisää, Ilkka Partanen, 0504030835, sp. ilkka.partanen@wippies.fi

 Matka on täynnä ja jos haluat mukaan, pyritään saamaan lisäpaikkoja tai varasijalta voi odotella mahdollisia peruutuksia.

28.2.– 6./7.3.2020

(pe – pe/la, 1 viikko)

Reittilennot, Finnair

28.02. AY1979 Helsinki – Tel Aviv klo 19.55 – 00.20

07.03. AY1980 Tel Aviv – Helsinki klo 01.10 – 05.50

 

Ilkka Partanen

Sulkava, 050 403 0835, ilkka.partanen@wippies.fi

28.02. – 02.03. Tiberias/Dona Gracia

02.03. – 06.03. Jerusalem/Jerusalem Gate

Matkan perushinta ph 1099 €. 1hh 390 €.

 

Hintaan sisältyvät lennot, majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa, puolihoito (7 x aamiainen ja 6 x illallinen hotelleissa), kuljetukset lentokentän ja matkakohteiden välillä sekä hotellihenkilökunnan ja bussinkuljettajan palvelurahat. Yhden hengen huone (1hh) lisämaksusta.

Bussikuljetus lentokentältä Tiberiakseen tapahtuu yhdessä muiden Tiberiaan ryhmien asiakkaiden kanssa.

2.3. ryhmällä on oma bussi käytössä matkalla Tiberiaasta Jerusalemiin ja 6.3. puolilta päivin aina iltaan asti ennen lentoa.

Retket ja käyntikohteiden sisäänpääsyt eivät sisälly matkan perushintaan.Retkikustannukset minimaaliset.